Garai Dóra blogja

Testületi mesék

Testületi mesék

2020. október 21 - a bányászfiú és időközi választás

2020. október 21. - Garai Dóra

Nem, nem fogok hazudni, a legkevésbé sem szimpatizáltam Borka-Szász Tamással, így mikor a legközelebbi testületiről már hiányzott, gondoltam is magamban, nekem ugyan nem hiányzik...

Borka-Szász volt a testületiken az a "stróman", aki az ülések elején ügyrendi javaslatként levetette az előterjesztéseimet napirendről. Szinte mindegyiket. Nem tudom, hogyan alakulhatott ki ez a leosztás, de ennek a kellemetlenkedésnek mindig valahogy ő volt a felelőse. 

Ha még emlékszünk, nem is olyan régen tűzoltók vonultak ki a hivatal Erzsébet körúti épületéhez, elektromos tűz miatt. Akkor még senki nem gyanított semmit, pedig a tűz Borka-Szász irodája fölött keletkezett. Most már tudjuk, hogy az elektromos tüzet az elektromos hálózat túlterhelése okozta, amiért a bitcoin bányászatra beüzemelt rigek hatalmas hőterhelése okozott. Nem mennék most bele pontosan a bitcoinbányászat lényegébe, szerencsére számtalan cikk van a témáról, most meg aztán különösképpen, a lényeges tény mindösszesen annyi, hogy Borka-Szász az önkormányzat infrastruktúráját, áramellátását használta a maszekoláshoz, amivel komoly villanyszámlát produkált az adófizetők pénzének terhére. Ezt legjóindulatúbban lopásnak hívjuk, de tekintve az úr pozícióját, hivatali visszaélés, hűtlen kezelés is fennáll. 

 A koalíciós partnerek persze tagadják, hogy tudtak volna róla, pedig tudomásom szerint számtalan egyeztetés zajlott a hajdani képviselő úr irodájában. Hajdani bizony, hisz le kellett mondania, és a DK-ból is kilépett. Ez a minimum, de természetesen rendőrségi eljárás is indult, tele volt a média reggel az üggyel, hogy kommandósok rontottak be a hivatal épületébe.

Távol álljon tőlem, hogy földön levő emberbe rugdossak, így most nem fogom kifejteni erről a véleményemet, csak röviden anyit mondanék: KARMA.

Ami viszont ennél még sokkal fontosabb: IDŐKÖZI VÁLASZTÁST KELL KIÍRNI A 4-ES KÖRZETBEN!

A lehető legtermészetesebb, hogy az Élhető Erzsébetváros Egyesülettel fel fogunk mutatni civil alternatívát!

A bejegyzés trackback címe:

https://garaidora.blog.hu/api/trackback/id/tr9016457582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása