Garai Dóra blogja

Testületi mesék

Testületi mesék

Alakuló airbnb munkacsoport ülés

2020. október 15. - Garai Dóra
Zoom konferencia keretein belül megvolt az airbnb munkacsoport alakuló ülése.
A munkacsoportban képviselők tekintetében Bárdi Zsuzsanna, Szücs Balázs és Borka-Szász Tamás vesznek részt. Emellett további hivatali dolgozók állandó meghívottként, tanácskozási joggal lesznek jelen, hogy segítsék a munkát. A lakosság sorsolt delegáltja Erdős Rita, az Élhető Erzsébetváros Egyesületet, és ezen kersztül szintúgy a lakosságot pedig jómagam is képviselem legjobb tudásom szerint. A MAKE nevében Varga Béla, az FMKE nevében pedig Gerczei Attila vesz részt szavazati joggal.
Az alakuló ülésen elfogadtuk az ügyrendet, mely a legutóbbi munkacsoporthoz képest tartalmaz változásokat.
�Javaslatomat, hogy a delegáltak betegség vagy hiányzás esetén helyettesíthetőek legyenek, a munkacsoport tagjai megszavazták, igaz, az állandó képviselők tekintetében erre sajnos nincs mód, és a lakossági delegált esetében sem, de legalább a szervezetek esetén élhetünk ezzel a lehetőséggel.
�Emellett pedig az ülésekről készült szó szerinti (értelemszerűen az ésszerűség keretein belül szó szerinti) jegyzőkönyvek bárki kérésére betekinthetőek lesznek, illetve hivatalos beszámolók is készülni fognak az ülésekről.
A munkacsoport célja a rövidtávú lakáskiadás helyi szabályozásának megalapozása. A munkacsoport javaslatcsomagjának kidolgozása után javaslatot tesz a Képviselő-testületnek egy rendelet elfogadására.
Kérlek benneteket, javaslataitokat juttassátok el hozzánk akár itt kommentben, akár emailben az elhetoerzsebetvaros@gmail.com címre, hogy szempontjaitok megvitatásra kerüljenek a munkacsoportban. Természetesen minden ülés előtt a várható témák tekintetében ki fogom kérni a véleményeteket. ☝️
No photo description available.

A bejegyzés trackback címe:

https://garaidora.blog.hu/api/trackback/id/tr10016458078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása